Pulla

Yhteistyössä

ammattimiehiä telineillä Kiilto Oy on vuonna 1919 perustettu suomalainen kemian tehdas. Kiilto Oy:n liiketoiminta koostuu liimojen ja niihin läheisesti liittyvien tuotteiden kehityksestä, valmistuksesta ja markkinoinnista.

Kiillon tuotevalikoima on erittäin laaja, kattaen kaikki teolliseen valmistukseen, rakentamiseen, remontointiin sekä kotikäyttöön tarkoitetut liimat, parkettilakat ja -öljyt, lattia- ja seinätasoitteet, vedeneristeet, keraamisten laattojen saumaus- ja kiinnityslaastit, tiivistysmassat, ohenteet sekä valimohartsit. Toteutamme huoneistoremontit kotimaisilla Kiilto-tuotekokonaisuuksilla.


ammattimiehiä telineillä Väri ja Pinta on pintakäsittelyalan ainoa ammattilehti Suomessa. Perinteikäs ja arvostettu julkaisu on ilmestynyt jo vuodesta 1917 – aiemmin Maalarilehden nimellä. Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa, noin 80-sivuisena. Painos keskimäärin 8 500 kpl. Lehti kertoo kaikesta pintakäsittelyalaan liittyvästä: mm. pintakäsittelyalan kehityksestä, uusista materiaaleista ja työmenetelmistä. Samalla se esittelee liiton jäsenyrityksiä ja niiden työkohteita. Lehden avulla moni asiakas tutustuu alaan ja sen asiantuntijoihin pintaa syvemmältä.

Väri ja Pinta –lehteä julkaisevat Suomen Maalarimestariliitto ja Lattian- ja seinänpäällysteliitto. Lehden saavat maksutta kaikki pintakäsittelyalalla työskentelevät.  Lue Väri ja Pinta -lehden juttu muotoilumaalauksesta täältä (PDF-tiedosto).


Onnistunut saneerauskohde vaatii ammattitaidon, toiminnan avoimuuden ja järjestelmällisyyden lisäksi joustavuutta ja yhteistyökykyä muiden työmaan läpivientiin vaikuttavien ihmisten kanssa. Nämä ovat toimintamme kulmakiviä.