Pulla

Perinteiden vaalimista vuodesta 1969

ammattimiehiä telineilläEntisöinti Pulla Oy aloitti toimintansa vuonna 1969 perustajansa Jorma Pullan johdolla. Yrityksemme on ollut toimintansa alusta lähtien suomalaisen entisöinnin kehittäjä ja suunnannäyttäjä.

Nykyään yrityksemme työllistää noin 50 henkilöä. Henkilökuntamme ammattitaito on huipputasoa ja henkilöstöstämme löytyy useita toisen sukupolven ammattilaisia. Pidämme yrityksemme keskeisenä vahvuutena nimenomaan henkilöstömme ammatillista osaamista ja erilaisten rakennustapojen tuntemusta.

Yrityksen perustaja Jorma Pulla opiskeli entisöintiä omatoimisesti ja mm. Kuvanveistäjä Heikki Häiväojan johdolla. Loistavan hahmottamis- ja omaksumiskykynsä ansiosta Jormasta kehittyi 1970-luvulla alansa mestari.

Hän on saanut työstään lukuisia tunnustuksia, kuten esimerkiksi kirkkotaiteen Engel-palkinnon vuonna 2003. Jorma on vuosien saatossa myös jakanut ja siirtänyt tietojaan niin työntekijöilleen kuin alaa opiskelevillekin.

Nykypäivänä rakennusteknisten ratkaisujen yhdistäminen entisöintityöhön asettaa työllemme haasteen. Yleisesti edellytetään myös, että rakennuksen korkeasta iästä huolimatta sen tekniikka on uudenveroista ja nykyaikaista.

"Ammattitaitoa ja perinteitä uudessa ajassa eläen, vanhoja rakennusperinteitä vaalien." - Jorma Pulla